Over ons

Bel nu

06 4264 3900

Wie ben ik?

Mijn naam is Johan Kroon, de eigenaar van JKinterieurbouw. Mijn opa heeft een succesvol bouwbedrijf opgestart in de jaren 60, en is later overgenomen door mijn vader en oom. Vanaf jongs af aan ben ik dan ook opgegroeid met ondernemerschap en is mijn interesse in het werken met hout ontstaan. Na 4 jaar een bouw & wonen  opleiding gevolgd te hebben, ben ik door gaan studeren op de opleiding Allround Meubelmaker / (scheeps) Interieurbouwer aan het Hout & Meubilerings College in Rotterdam en deze heb ik succesvol afgesloten.

Heeft u een goed idee of een droom?

Samen kunnen wij uw ideeën en dromen werkelijkheid laten worden.

Onze cijfers

0
Jaren ervaring
0 +
Tevreden klanten
0
Afgeronde projecten

Visie JKInterieurbouw

JKInterieurbouw staat voor het maken van duurzame producten die naar de wensen van de klant zijn ontworpen en worden geproduceerd tot een goed eindresultaat.

Duurzaamheid:

Er wordt gewerkt met duurzame materialen die FSC® en PEFC™ gecertificeerd zijn. JKInterieurbouw is bereid te investeren in de toekomst door duurzaam te ondernemen.

Flexibel:

Opdrachten worden met machines in de werkplaats vervaardigd. JKInterieurbouw zoekt met u mee naar oplossingen en planning, zodat het werk altijd op het juiste manier wordt uitgevoerd en op het juiste moment wordt opgeleverd. JKinterieurbouw streeft naar beheersbaarheid,
flexibiliteit en snelheid om zo projecten binnen de gewenste tijd te voltooien.

Expertise:

JKInterieurbouw is een klein bedrijf, er is direct contact met mij als eigenaar. Dit resulteert in korte communicatielijnen, duidelijkheid en persoonsgerichte aandacht voor u als klant.