Services

Bel nu

06 4264 3900

Onze services

Een interieur dat communiceert, meubels die wat losmaken bij een bezoeker of een keuken die verwondering, verbazing of een glimlach veroorzaakt. JKinterieurbouw helpt u bij het ontwerpen en het realiseren van een top product naar de wens van de klant. 

Wij werken met alle houtsoorten, van massief tot plaatmateriaal. Er wordt gewerkt met duurzame materialen die FSC en PEFC gecertificeerd zijn. 

Ook werken wij met materialen zoals: staal, metaal of plastic.

Wij werken voornamelijk met de merken: Blum, Hetich, Grass, Wurth en Salice.

Meubels

Meubels voor binnen of buiten, mogelijk in verschillende materialen. Heeft u een nieuw badkamermeubel of een kast op maat nodig? JKinterieurbouw heeft al veel klanten gelukkig gemaakt met een meubel op maat. Alles tot in detail afgestemd op de wens van de klant.

 

Interieurs

Complete interieurs voor uw bedrijfspand, winkel of thuis. Een omgeving die klopt of een winkel waar prestatie op nummer 1 staat. Alles wordt passend met een kantoor of een winkel interieur die een professionele look heeft maar ook rust uitstraalt.

Keukens

Een nieuwe  of gerestylde keuken voor binnen of voor buiten. Een keuken is een plaats waar we veel komen op een dag dus deze moet functioneel zijn maar moet ook een goede uitstraling hebben, ook is een keuken soms toe aan een nieuw jasje door hem te restylen. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd.

Overige

Wij kunnen alles met hout. Heeft u een idee of ontwerp dan helpen wij u graag met het realiseren. 

Heeft u een goed idee of een droom?

Samen kunnen wij uw ideeën en dromen werkelijkheid laten worden.